La Liga

Messi: Djeca i žena počeli su plakati jer želim otići. Doživio sam ogromnu dramu

Foto: EPA

LIONEL MESSI objavio je da ostaje u Barceloni u razgovoru za Goal.com. Argentinac je rekao da je njegova obitelj plakala kad je čula da želi napustiti klub.

Nakon brutalne transfer-sage koja je trajala nekoliko mjeseci, a posljednjih dana pretvorila se u rat jednog od najvećih igrača u povijesti protiv kluba u kojem je proveo 20 godina, Messi je objasnio da ostaje jer ne želi tužiti svoj klub, iako je nesretan.

"Kada sam rekao ženi i djeci da želim otići, bila je to ogromna drama. Cijela obitelj je počela plakati. Djeca nisu htjela napustiti grad i mijenjati škole. Moja je želja natjecati se na najvišem nivou, osvajati naslove, natjecati se u Ligi prvaka. Možete je osvojiti ili ne, ali važno je srčano se natjecati. Dati sve od sebe i ne dozvoliti da ti se dogodi Rim, pa Liverpool i sada Lisabon. Sada ostajem jer je nemoguće platiti 700 milijuna eura za igrača", kazao je Messi.

Konflikt između Messija i Barcelone trajao je oko 20 dana tijekom kojih je bilo vrlo kaotično u redovima katalonskog diva, a ni u njegovoj kući nije bilo mirno.

"U tom trenutku bilo je teško svima. Moja supruga je bila u velikoj boli, no svejedno mi je dala potporu. Matteo je još mali i ne razumije cijelu situaciju. Thiago da, on je veći. Čuo je nešto na televiziji pa me pitao. Plakao je i govorio mi je da ne želi otići. Razumijem ga, bila je to jako teška odluka", opisuje Messi.

Messi je u dresu Barcelone odigrao 731 utakmicu i postigao 634 gola, a s klubom je osvojio čak 34 trofeja.

Pročitajte više