Mladen Petrić konačno starta

MLADEN PETRIĆ u jesenskom je dijelu prvenstva spasio svoj HSV u gostima kod gradskog rivala St. Paulija. Ušao je u igru u 62. minuti i donio izjednačenje za konačnih 1:1.

Trener HSV-a Armin Veh najavio je kako će naš nogometaš u nedjelju sigurno zaigrati od prve minute. Bit će mu to prvi dvoboj u početnoj postavi nakon oporavka od ozljede zadnje lože. Protiv Eintrachta i Nürnberga je ulazio u 46. minuti, a svojim je golom donio pobjedu HSV-u u sudaru s momčadi iz Frankfurta (1:0).

"Uvijek je dobro čuti da ćeš igrati od prve minute. Pokušat ću uzvratiti treneru za povjerenje i pokazati da je bilo opravdano", najavio je Bilićev reprezentativac za klupsku web-stranicu i prisjetio se  spomenutog pogotka protiv St. Paulija u rujnu prošle godine.

"Definitivno se ne radi o jednom od mojih najdražih golova. Prvenstveno zbog ishoda utakmice, 1:1 je jednostavno za nas bilo veliko razočaranje", iskren je Petrić.

Prilika za popravni protiv istog suparnika dolazi u nedjelju u ogledu 21. kola Bundeslige.

"Važno je da pobijedimo, a ne tko će zabiti gol. Očajnički želimo ta tri boda. Prošlotjedni je poraz od Nürnberga bio poziv na buđenje. Ukoliko protiv St. Paulija pokažemo sav svoj potencijal, siguran sam da ćemo pobijediti", zaključio je 30-godišnji napadač.

Pročitajte više