Nakon kapetanske vrpce, Icardiju oduzeta i devetka

Foto: EPA

NAKON što mu je oduzeta kapetanska traka, rat između Maura Icardija i Intera dobio je svoj novi nastavak.

Potpisom Lukakua, za kojeg je Manchester Unitedu isplaćena rekordna odšteta od 70 milijuna eura (plus predviđeni bonusi), Icardijeve ambicije u Interu doživjele su novi udarac, a klub radi sve u svojoj moći da ga istjera iz kluba. Tako je Inter danas na službenim stranicama objavio sliku na kojoj Lukaku drži devetku, dres koji je do sada pripadao Icardiju. 

Icardi je u dvije sezone od potencijalne ikone Intera postao nepoželjan. Najprije se sukobio s najžešćim navijačima koji su prestali slaviti njegove pogotke, a vođa navijača čak je u jednom trenutku objavio i kako ta zabrana obavezno vrijedi za svakog tko dođe u Interov kop. Nakon toga je, pod utjecajem svoje žene i menadžerice Wande Nare, ucjenjivao Inter jer je htio novi i izdašniji ugovor. 

Jednom kada je to odbijeno, Icardi je počeo glumiti ozljede i vrlo brzo se sukobio sa suigračima, ali i trenerom Spallettijem. Icardi je čak najavio i dizanje tužbe zbog Intera zbog "zlostavljanja na radnom mjestu", a klub mu je poručio kako mu je bolje da pronađe klub jer će u suprotnom iduće dvije godine provesti na klupi. 

Za argentinskog napadača zainteresirani su Interovi rivali, a talijanski mediji navode kako su najozbiljnije opcije Roma, Juventus i Napoli.

Pročitajte više