Navijači Marseillea poručili PSG-u: "Možete kupiti Zvezdu, ali ne i Ligu prvaka"

Foto: Screenshot YouTube

U NAJVEĆEM derbiju francuskog nogometnog prvenstva, koji već dugo godina to nije, Paris Saint-Germain je kao gost svladao Marseille s 2:0 (0:0) i tako zadržao stopostotni učinak i nakon 11. kola.

Parižane je u vodstvo doveo Mbappe u 65. minuti iz brzog protunapada, da bi konačni rezultat postavio Draxler u posljednjoj, petoj minuti sudačke nadoknade.

Vatreni doček imao je Neymar kojeg su domaći navijači s juga Francuske za svaki dodir s loptom "častili" salvom zvižduka, a potom su ga gađali raznim predmetima kada je izvodio kornere.

Tijekom dana, uoči utakmice, navijači Marseillea sukobili su se i s policijom, koja je morala upotrijebiti suzavac, a navijači domaće momčadi tijekom utakmice, u želji da isprovociraju goste, izvjesili su ogroman transparent kojim su poručili Parižanima kako mogu kupiti Crvenu zvezdu, ali ne i žutu zvijezdu (Ligu prvaka). ''Mi smo prvaci'', podsjetili su navijači Marseillea da su upravo oni 1993. kao jedini klub u povijesti osvojili elitno nogometno natjecanje.

Crvena zvezda je stavljena u kontekst zbog istrage UEFA-e da je utakmica PSG-a i prvaka Srbija (6:1) u Ligi prvaka namještena.

Pročitajte više