koronavirus

Navijači pružali ruke Kloppu, on poludio: "Maknite ruke, jeb*ni idioti"

Screenshot (Youtube)

JÜRGEN KLOPP ozbiljno je shvatio upozorenja stručnjaka o tome da se koronavirus može prenijeti rukovanjem pa je odbio pružiti ruku navijačima uoči utakmice Lige prvaka protiv Atletica. 

Dok je njemački trener Liverpoola izlazio iz tunela, nekoliko navijača pružilo mu je ruku kako bi ga pozdravilo. Klopp je na njihov potez izgubio živce.

"Maknite ruke, jebeni idioti", opsovao je Klopp i produžio prema terenu, gdje se pozdravio sa suparničkim trenerom Diegom Simeoneom, ali također bez pružanja ruke. Treneri Liverpoola i Atletica pozdravili su se ramenima. 

Klopp oduševio odgovorom na pitanje o koronavirusu

Nekoliko dana ranije Klopp je na konferenciji za novinare dobio pitanje o koronavirusu i dao odgovor koji je postao viralan.

"Ne sviđa mi se što je za takvu ozbiljnu stvar važno mišljenje nogometnog menadžera. Ne razumijem to. O takvim stvarima trebaju govoriti stručnjaci, a ne netko poput mene tko nema znanja. U to se nogometni menadžeri ne bi smjeli miješati. Ja ne razumijem politiku i koronavirus, zašto mene to pitate? Ja nosim bejzbol kapu i loše se brijem."

Pročitajte više