hrvatski nogometaši

Navijači se dive Mandžukiću: "70 posto Zemlje prekriva voda, a ostatak on!"

Foto: EPA

U PETOM kolu nogometne Lige prvaka Juventus je s 1:0 slavio protiv Valencije, a gol za pobjedu zabio je Mario Mandžukić na asistenciju Cristiana Ronalda. Talijanski prvak je tom pobjedom osigurao osminu finala Lige prvaka kolo prije kraja natjecanja po skupinama.

Hrvatski napadač igra najbolji nogomet u karijeri. Ove sezone je u 14 utakmica već zabio sedam golova, dok se prošle sezone u 40 nastupa tek deset puta upisivao u strijelce.

Mandžukić je odlično igrao i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a isto tako je nastavio s Juventusom u novoj sezoni. 

Bivši hrvatski reprezentativac iz utakmice u utakmicu oduševljava navijače koji obožavaju njegovu borbenost i nevjerojatnu energiju. Prema istraživanjima uoči SP-a, Mandžukić je bio najspremniji hrvatski igrač na prvenstvu, iako je iza njega bila duga i naporna sezona, a i u Juventusu se vrlo vjerojatno nalazi pri vrhu.

Mandžukić je postao pravi hit na društvenim mrežama. Navijači ga sve češće spominju u svojim objavama, a neki idu toliko daleko da poručuju da će sina nazvati po njemu.


Iako je napadač, Mandžukić na utakmicama pokriva velik dio terena. Često ga se može vidjeti u obrani kako zaustavlja protivničke pokušaje.

Jedan je navijač napisao: "70 % Zemlje prekriva voda, a ostatak Mario Mandžukić."

Pročitajte više