LIGE PETICE

Dramatičan sastanak o Neuerovoj budućnosti ekspresno završio

Foto: EPA

BAYERN je krenuo u pregovore oko novog ugovora s Manuelom Neuerom. Thomas Krot, čovjek koji zastupa jednog od najboljih vratara u povijesti nogometa, bio je jučer u klubu na pregovorima.

Sastao se s Oliverom Kahnom i Hasanom Salihamidžićem, a Bild navodi i fotografijom potkrjepljuje da je Krot napustio sastanak nakon samo nekoliko minuta. 

Neueru uskoro istječe ugovor, a ovaj događaj mogao bi naznačiti njegov odlazak iz kluba jer se čini da agent i čelnici kluba nisu uspjeli naći zajednički jezik, piše Bild i navodi dva scenarija o tome kako je taj sastanak izgledao. 

Dva su moguća scenarija

Prema prvom scenariju, Kahn i Salihamidžić su Neueru ponudili neprihvatljivo veliko smanjenje plaće zbog kojeg bi Neuer ispao iz kruga najplaćenijih igrača u kojemu su još Robert Lewandowski, Thomas Müller i Phillipe Coutinho.
Prema drugom scenariju, Krot je brzo napustio sastanak kako bi upravi kluba poručio da nema nikakvog načina da Neuer pristane na samo jednogodišnje produljenje suradnje. Ovim Neuer de facto postavlja ultimatum klubu da će potpisati novi ugovor isključivo pod svojim uvjetima. 

Bayern je već doveo zamjenu za Neuera u Aleksanderu Nübelu iz Schalkea koji na ljeto u klub stiže kao slobodan igrač i može preuzeti jedinicu ako Neuer ne potpiše novi ugovor.

Transferi iz snova: Manuel Neuer

Pročitajte više