Ova bizarna situacija dokaz je totalnog kaosa u Arsenalu: "Što se tu može?"

Foto: Guliver Image/Getty Images

AGONIJA Arsenala se nastavlja i nakon otkaza Unaiju Emeryju. Topnici su u 15. kolu Premiershipa izgubili kod kuće od Brightona, što im je deveta utakmica zaredom bez pobjede u svim natjecanjima.

Ovo im je drugi najdulji niz bez pobjede u povijesti kluba. Najdulji se dogodio davne 1977., kada Topnici nisu slavili u 10 utakmica zaredom, što znači da i rekord nije daleko.

Freddie Ljungberg, legenda kluba koja je zamijenila Emeryja na mjestu menadžera, očito nije dorastao zadatku, ali najveći problem je s igračima.

Odsutni su, bezvoljni, na terenu izgledaju kao skupina međusobno posvađanih ljudi i kao da jedva čekaju da se ova očajna sezona završi što prije.

U jednom trenutku Pierre-Emerick Aubameyang je istrčao s terena, morao je u toalet i to kod primljenog gola za 2:1.

"Zapravo ne znam zašto, ali znam da je Aubameyang pobjegao i vratio se tri minute kasnije. Nisam to ni primijetio. Možda bi ga trebao pitati o tome, ali ako se osjećate loše, onda se osjećate loše i tu ne možemo ništa promijeniti", poručio je Ljungberg.

Aubameyangov potez posebno je razočarao navijače, koji smatraju da je to samo prikaz trenutne situacije u njihovom klubu.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više