Perišić prekinuo šutnju: "Vi ste moje gorivo"

Foto: Instagram

IVAN PERIŠIĆ u siječanjskom prijelaznom roku zatražio je transfer iz Intera, ali mu milanski klub to nije omogućio. Talijani u prijelaznom roku nisu dobili nijednu dovoljno dobru ponudu za hrvatskog nogometaša.

Tako će Perišić ostati u Interu, ali je izgubio podršku navijača koji su ostali šokirani njegovim ultimatumom. Hrvatski reprezentativac se nije oglašavao od trenutka kada je Inter objavio da želi otići, a sada je poslao poruku na Instagramu.

Na toj društvenoj mreži zahvalio se svima na čestitkama za 30. rođendan koji je proslavio u subotu.

"Kažu da je ulazak u tridesete ulazak u zlatno doba... A sada malo ozbiljnije. Iskreno vam zahvaljujem na rođendanskim čestitkama. Hvala vam na pohvalama, ali i kritikama. I jedno i drugo je moje gorivo", napisao je Perišić.

Spalletti navijačima: Podržite ga

"Ivan Perišić je dobio Arsenalovu ponudu. Bio je u iskušenju, ali shvatio je kako ponuda ne ispunjava njegove ambicije. Prevaren je", izjavio je Luciano Spalletti u četvrtak nakon četvrtfinalne utakmice talijanskog kupa između Intera i Lazija.

I dva dana kasnije je Interov trener govorio o Perišiću.

"Čitam u novinama da se Perišić navodno ljutio na mene, ali ja sam taj koji mu je nastavio davati minutažu, usprkos tomu što neki govore. Vidim u ovoj situaciji da neki ljudi pokušavaju stvoriti probleme. Rekao sam da mislim da nije bilo mudro reći javno da Perišić želi otići, ali to nije bilo usmjerno protiv Marotte jer on je samo iskreno komentirao situaciju koja je već procurila u medije. Perišića su privukle određene brojke o kojima su mu rekli i mi razumijemo njegovu reakciju."

Spalletti je izjavio da Perišić neće igrati dok traži transfer, ali...

"Sada je prijelazni rok završio i moramo se pokrenuti. Uvjeren sam da će Ivan svoju kvalitetu staviti na raspolaganje Interu. Apelirao bih na navijače da se drže skupa i da štite momčad. Shvaćam da je Perišić bio uključen u situaciju koja ih je mogla iritirati, ali on je naš igrač i moramo ostvariti rezultate. U suprotnome riskiramo da nas oslabe, a vjerujte, puno njih to želi napraviti."

Pročitajte više