PES 2018 Pregazite Master League s ovih pet klinaca

Screenshot: PES 2018 
 
OSVAJANJE lige s vlastitim klubom u nogometnim simulacijama pruža posebno zadovoljstvo. Svaki iskusni virtualni menadžer zna da je mladost jedan od najvažnijih kriterija kod dovođenja igrača jer ipak stvaramo momčad za budućnost. Ovih nekoliko mladića sa sjajnim ocjenama trebali bi vam u tome pomoći.
 
Leroy Sane
 
Bilo na lijevom krilu ili u veznom redu, ovaj 22-godišnji igrač Manchester Cityja bit će sjajan dodatak svakoj ekipi. Ocjena 83 u rangu je onih Marca Asensija i Dele Allija, samo što je Sane brži od obojice. Iako mu je prirodna pozicija uz lijevu liniju travnjaka i za desno krilo mladi Nijemac ima ocjenu 83. Ni u pobjedničkom Cityju mu ne ide loše, u 31 nastupu u svim natjecanjima upisao je 10 pogodaka te 12 asistencija.
 
Screenshot: PESMASTER
Moise Kean
 
17-godišnji napadač Juventusa trenutno je na posudbi u Hellas Veroni i jedna je od najvećih uzdanica talijanskog nogometa. U PES-u ocjene prate stvarna očekivanja. Ujedno je i najmlađi igrač na popisu, ali zato mu je i ukupna ocjena 70. Bez obzira na to Kean ima eksplozivnost i brzinu na 83, a oko 80 kreću se ocjene i za dribling i kontrolu lopte. No za razliku od mnogih ima i visoku ocjenu za fizički kontakt. Kroz nekoliko sezona u igri prerasti će u pravi biser.
 
Gianluigi Donnarumma
 
Kao i u svim ostalim nogometnim igrama i simulacijama iz prošle godine Donnarumma je najbolji mladi golman u igri. Ima tek 18 godina, visok je 196 centimetara, a ocjena mu je već na 82. Golman Milana već sada se svrstava u red veličina nove golmanske generacije s Janom Oblakom i Davidom de Geom, a tko zna što ga sve čeka u budućnosti.
 
Screenshot: PESMASTER
 
A. Christensen
 
Još je jedan odličan obrambeni igrač  s kojim ćete riješiti probleme u zadnjem redu. S 21 godinom i ocjenom 78 sjajna je mlada alternativa za najbolje braniče u igri. Inače je igrač Chelseaja i danske nogometne reprezentacije, a posljednje dvije sezone proveo je na posudbi u Borussiji Mönchengladbach.
 
Renato Sanches
 
Veznjak Swansea na posudbi iz Bayern Münchena u 21. godini života ima ocjenu 79, koja će naravno dodatno narasti. Sjajne fizičke karakteristike znače da će se dobro uklopiti u svaku momčad. Možete ga razvijati za bilo koju poziciju između dva šesnaesterca i jedan je od najraznovrsnijih mladih veznjaka u igri.
 
Ako ipak želite potpuno dominirati ligom i ništa vas drugo ne zanima tu su još Kylian Mbappe, Marco Asensio i Dele Alli, koje ljubiteljima nogometa i nogometnih simulacija ne treba posebno predstavljati.
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz PES 2018, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: PES 2018
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više