Petrić se u novoj sezoni Bundeslige nada bogatoj žetvi

U PETAK započinje nova sezone u Bundesligi. Prvenstvo otvaraju nogometaši Bayerna koji na svom terenu dočekuju Hamburg.

Jedan od derbija prvog kola nove sezone zasigurno je ogled Bayera i dortmundske Borussije u Leverkusenu, makar posljednjih godina Borussija igra ispod razine na koje je naviknula svoje navijače tijekom devedesetih i nešto kasnije.

Prošle godine je utakmica ova dva kluba u Leverkusenu završila neodlučeno 2:2, a oba pogotka za goste je postigao hrvatski reprezentativac Mladen Petrić, koji je prošlu sezonu završio na brojci od 13 pogodaka.

"Nitko sretniji od mene da ponovno budem strijelac, ali neće biti toliko radosti ako usput i ne pobijedimo. Iako je Bayer jaka momčad nemamo pravo biti zadovoljni s ničim osim pobjede", rekao je Petrić uoči tog meča i dodao:

"Slabo sam pratio pripremni dio sezone, pa ne mogu govoriti koliko je Bayer dobar i kvalitetan. No, uobičajeno će sastaviti dobru momčad i ovo gostovanje je sigurno veliki ispit za nas. Znam da je naš suparnik promijenio trenera i sigurno će ih to gurati prema novom dokazivanju. No, mi se nadamo dobrom rezultatu i imamo pravo nadati se uspjehu."

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više