Piše se povijest: Prvi malonogometni turnir kvartova u Zagrebu

NA INICIJATIVU i u organizaciji NA Marić i SC Lučko, grad Zagreb će kroz rujan i listopad odigrati svoj prvi Malonogometni turnir zagrebačkih kvartova imena "Ponos grada mog".

Na turniru će moći sudjelovati ograničen broj momčadi, najviše 218, što odgovara broju mjesnih odbora na koje je podijeljen grad Zagreb. Jedan kvart može tako okupljati najviše jednu momčad, a igrači će biti strogo kontrolirani žive li u kvartovima za koje igraju.

Prijave za turnir započinju 1. srpnja ove godine, a traju zaključno do 20. kolovoza. 1. rujna pristupit će se ždrijebu, a kotizacija iznosi 2.5 tisuće kuna po momčadi. Ulaznice će se naplaćivati 10 kuna, a za finalne i polufinalne utakmice pripremljeni su i popratni sadržaji. Sve će se organizirati u SC Lučko, gdje će se staviti montažne tribine kapaciteta preko dvije tisuće ljudi.

Treba također istaknuti kako će dio prihoda od kupljenih ulaznica biti doniran AK Agram, klubu za osobe s invadilitetom Zagreb, koji već nekoliko godina bilježi sjajne uspjehe na svjetskim smotrama, a koji zbog recesije ima prilične financijske probleme.

Pročitajte više