KSW

Predsjednik KSW-a hrvatskog Robocopa najavio kao buduću globalnu zvijezdu

Screenshot: YouTube

PREDSJEDNIK poljske promocije KSW, Martin Lewandowski, u razgovoru za najveći američki portal MMA Fighting predstavio je hrvatskog borca Roberta Soldića Robocopa i 24-godišnjeg prvaka velter kategorije kao buduću svjetsku zvijezdu slobodne borbe.

Čelni čovjek KSW-a odradio je veliki intervju i najavio planove širenja na američko tržište i želju za suradnjom s UFC-ovim najvećim konkurentom Bellatorom. Upitan hoće li na jubilarnoj KSW 50 priredbi nastupiti neko veliko ime Lewandowski je izdvojio njihovog velter prvaka.

"Da, na popisu borbi će se naći jedno veliko ime. Mislim da će on globalno postati velika zvijezda. Jako je popularan u Europi, a posebno je popularan u Njemačkoj, Hrvatskoj i Poljskoj. Njegovo ime je Roberto Soldić. On je naš prvak velter kategorije i borit će se na KSW 50 priredbi. Radi se o jako posebnom eventu za nas. To je svojevrsno zlatno izdanje i simbol da se želimo proširiti izvan Poljske. Zato se priredba održava izvan Poljske kao znak da želimo zakoračiti u druge zemlje", rekao je Lewandowski.

KSW 50 održava se 14. rujna u The SSE Areni pokraj Wembley stadiona u Londonu. Nastup Soldića službeno je potvrđen, iako ime njegovog protivnika još uvijek nije poznato.

Pročitajte više