Pršo će se boriti do zadnjeg daha i neće napustiti Rangerse

NAPADAČ Glasgow Rangersa Dado Pršo ne želi ni pomisliti da utakmicu posljednjeg kola škotske lige odigra s pola snage, a budući da postoje teoretske šanse osvajanja titule prvaka, Rangersov golgeter najavljuje žestoku igru protiv Hiberniana.

"Igramo posljednju utakmicu sezone, i zbog toga nam je ona jako važna. Znam da će na Easter Roadu biti jako teško, jer su nam i u studenom zadali puno muke, ali moramo pobijediti" - rekao je Pršo za škotske medije.

Iako je protekla sezona za Pršu bila vrlo uspješna na osobnoj razini (dao je 21 gol), Dado smatra da sezonu može računati kao propalu ako Rangersov najljući rival Celtic osvoji titulu prvaka. Čak su se i neki navijači Rangersa već pomirili s time da će Celtic piti šampanjac iz pobjedničkog pehara, međutim, Pršo ne odustaje.

"Biti će to odlična sezona, ali samo ako osvojimo titulu, a ako ne, za mene to nije dobra sezona. Dobro smo se borili za naslov, međutim, najvažnije je osvajanje trofeja." - objašnjava Pršo koji ne odustaje od borbe za naslov.

Dado je uoči posljednjeg kola još jednom izrazio lojalnost Rangersima, tako da prelazak u englesku Premierligu ne dolazi u obzir. Bivšeg igrača Monaca kontaktiralo je nekoliko engleskih klubova, ali Dado je vezan ugovorom i ostaje vjeran Škotima.

"Navodno su neki klubovi zainteresirani za mene, ali nisam došao u Rangerse samo na godinu dana. Imam druge prioritete u životu i jako sam sretan ovdje. Dokle god su Rangersi zadovoljni sa mnom i ja sam zadovoljan s njima." - rekao je Pršo.

Uoči posljednje utakmice prve škotske lige Celtic ima dva boda više od Rangersa, pa bi tako pobjeda Rangersa uz kiks Celtica donijela naslov Pršinoj momčadi.

Pročitajte više