Rijekin najbolji strijelac želja talijanskog prvoligaša

Foto: EPA

POSLOVIČNO pouzdani talijanski portal Calciomercato tvrdi kako Atalanta zaozbiljno razmišlja o kupovini Rijekina napadača Hebera (26), trenutačno vodećeg golgetera riječkog kluba i hrvatskog prvenstva.
 
Calciomercato piše kako je Heber označen kao središnja transferna meta talijanskog prvoligaša u predstojećem ljetnom prijelaznom razdoblju. Rijekino rukovodstvo još se nije službeno očitovalo povodom pisanja spomenutog portala. 
 
U transferu vrijednom 450 tisuća eura, Heber je početkom srpnja 2017. godine napustio Slaven Belupo i potpisao trogodišnji ugovor za Rijeku. Pogocima i asistencijama u tekućoj, debitantskoj sezoni ekspresno se prometnuo u istinskog kapitalca riječkog kluba. Osim 16 pogodaka, u 27 službenih nastupa uknjižio je i šest asistencija. 
 
Prije dolaska u Rijeku nastupao je za Slaven Belupo, armenski Alashkert Yerevan te brazilski Figueirense i Avai. Prema Transfermarktu, vrijedan je dva i pol milijuna eura. Netom prije dolaska u Rijeku, tržišna cijena procijenjena mu je bila na 600 tisuća eura.
 

Pročitajte više