Ronaldo bi mogao dobiti medalju za natjecanje u kojem nije odigrao niti minutu

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Manchester Uniteda osvojili su ovosezonsko izdanje engleskog Liga kupa nakon što su u finalu s 2:0 svladali Newcastle. Uspjehom na Wembleyju stigli su do svog prvog trofej u bilo kojem natjecanju još od 2017. godine. Profitirati bi time mogao i Cristiano Ronaldo, iako ga u klubu nema već neko vrijeme i iako za United nije odigrao niti minute u tom natjecanju.

Navodi to Daily Mail koji piše da je United dobio 30 medalja za podijeliti i podsjeća da je koristio 27 igrača na putu do titule. Odluka je kluba hoće li preostale tri nekome dati, kao i to hoće li jedan od trojice biti Ronaldo. Upitno je hoće li se to i dogoditi. 

Casemiro i Rashford donijeli naslov Unitedu

Ronaldo je Manchester United napustio u sporazumnom raskidu ugovora, nakon intervjua u kojem je ocrnio klub i trenera Erika ten Haga. Nakon duže potrage za odredištem u kojem će nastaviti karijeru, potpisao je za Al Nassr i tako postao najplaćeniji nogometaš današnjice. Procjenjuje se da godišnje od ugovora i marketinških prava može zaraditi oko 200 milijuna eura.

United je do titule protiv Newcastlea stigao golovima iz prvog poluvremena. Prvo je Casemiro zabio u 33. minuti, a šest kasnije udarac Rashforda odbio se od noge Botmana za konačnih 2:0.





 

Pročitajte više