ČUDNA UTAKMICA

Prvoligaška momčad na teren poslala dva golmana i sina vlasnika kluba

Foto: Twitter/Águilas Doradas

KOLUMBIJSKI prvoligaši Aguilas i Boyaca Chico odigrali su u noći na ponedjeljak utakmicu kakva se rijetko viđa. Do nje ne bi niti došlo da je uslišana zamolba Aguilasa koji je zbog ozljeda igrača i zaraze koronavirusom imao samo sedmoricu spremnih za taj ogled 18. kola kolumbijske prve lige.

Vodstvo lige oglušilo se na zahtjev kluba te je utakmica morala biti odigrana pod ozbiljnim prijetnjama sankcijama klubu koji je tražio odgodu.

Među zdravim igračima koje je trener mogao poslati u igru bila su i dvojica golmana pa je upravo to i napravio. Da bi se popunio roster momčadi vlasnik kluba odlučio je poslati na travnjak i svog sina.

Unatoč svemu, Aguilas je do 57. minute uspio držati početnih 0:0. Do 77. je ipak primio tri gola, a dvije minute kasnije je susret prekinut. Razlog prekida bila je ozljeda jednog igrača, odnosno susret je zaustavljen nakon što je Aguilas ostao na samo šestorici.

Inače, prije utakmice klub se usiljeno šalio na svoj račun pa je na Twitteru objavio početni sastav napisavši da je ovo '’18... pardon, 7 skupljenih za najnepravedniju utakmicu u povijesti'', a tijekom susreta i objavljivao poruke kojima se ruga suparniku.

Momčad se prije utakmice fotografirala s natpisom na kojem je pisalo ''Prvo život'' i ''Poštena igra'', a klub je nakon ogleda objavio da je ponosan na svoje igrače.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više