LIGA PRVAKA

Sergio Ramos o Realovom naslovu: Nevjerojatno! Čestitam na ispisivanju povijesti

Foto: EPA

SERGIO RAMOS je niz godina bio kapetan Real Madrida i njegovo zaštitno lice. Povezanost španjolske legende i španjolskog nogometnog velikana trajala je od 2005. do prošle godine kad je Ramos, tada kao 35-godišnjak, odbio Realovu ponudu za produženje ugovora na jednu sezonu. Ipak, ljubav koju Ramos prema Realu osjeća nije nestala.

Ramos je nakon isteka ugovora s Realom otišao u Paris Saint-Germain, no zbog niza ozljeda u ovoj je sezoni odigrao tek 13 utakmica za francuski klub, a niti jednu od njih u Ligi prvaka. To je natjecanje s Realom osvojio četiri puta, kao dominantna figura u momčadi na mjestu stopera. As piše da ako postoji igrač koji sigurno žali što je napustio Real onda je to bez sumnje upravo on.

Ramos je pod ugovorom s PSG-om i za sljedeću sezonu, a u njoj bi se igrama trebao iskupiti za sve propušteno u ovoj u kojoj je odigrao tek 843 minute. Trenutačno je na odmoru u rodnoj Španjolskoj odakle je poslao čestitku Realu.

"Nevjerojatno! Čestitam na još jednom ispisivanju povijesti, čestitam na 14. europskom naslovu", napisao je Ramos na Twitteru.

Pročitajte više