Šest golova u ludoj utakmici Chelseaja i Evertona: Terry petom u posljednjoj sekundi zabio za bod!

Foto: Screenshot; Youtube

NEVJEROJATNA utakmica odigrana je u 22. kolu Premiershipa između domaćina Chelseaja i Evertona. Susret je završen rezultatom 3:3.

Siromašno prvo poluvrijeme kao da je bilo zatišje pred buru koja će nastupiti u drugom dijelu susreta. U 50. minuti nakon ubačaja Bainesa u pet metara Terry je nespretno reagirao te je koljenom pospremio loptu u vlastitu mrežu. Pet minuta kasnije Baines je ponovno zavrnuo loptu u kazneni prostor Chelseaja, a Mirallas je iz fino primirio loptu i onda iz okreta zabio za 2:0.

Fabregas i Costa vratili Chelsea u život

Chelsea se vratio u igru preko Diega Coste u 64. minuti. Fabregas je iz svoje polovice napucao loptu koja je pala na 20 metara od gola, Tim Howard istrčao je u prazno, a Costa je mirno zabio za 2:1. Nisu prošle ni dvije minute od Costinog gola, a rezultat na semaforu se ponovno mijenjao. Ovaj put Costa je asistirao Fabregasu za 2:2.

Luda završnica

Everton nije posustao nakon što je prokockao vodstvo od 2:0 pa je u 90. minuti priredio novo iznenađenje na Stamford Bridgeu. Za 3:2 zabio je Mori. Roberto Martinez slavio je kao da je utakmica gotova, ali nije ni slutio što njega i njegovu momčad očekuje. U osmoj minuti sudačke nadoknade nastala je gužva u kaznenom prostoru Evertona, ali Oscar je nekako uspio proslijediti loptu za Terryja koji je petom zabio za konačnih 3:3. Inače, usporena snimka je pokazala kako je branič Chelseaja bio u zaleđu.

>  Uskoro opširnije
 

Pročitajte više