Spaletti nakon ispadanja od Auxerrea: Što reći o sucima?

TALIJANSKI trener Luciano Spalletti, trenutačno na radu u ruskom Zenitu iz Sankt Peterburga, nije uspio svoj sastav uvesti kroz pretkola u skupine Lige prvaka.

Nakon domaće pobjede 1:0 u prvoj utakmici, u uzvratu je Auxerre nadoknadio minimalni minus, te se slavljem 2:0 plasirao u Ligu prvaka.

Već je u 9. minuti utakmice Hengbart donio vodstvo Auxerreu, a francuska momčad je početkom drugog dijela (53. minuta) povela i 2:0 nakon što je precizan bio Jelen. Kola su za Zenit posve krenula nizbrdo u 65. minuti kada je pocrvenio Malafejev, a još je deset minuta prije kraja drugi žuti karton dobio Hubocan.

"Što da kažem o sucima? Ne želim pričati o njihovom radu, odnosno, o tome kako su sudili meč. Respektiram njihov posao, pa tako i oduke na ovoj utakmici", rekao je Spalletti nakon meča i jednako se šturo osvrnuo na utakmicu vidno ljut ishodom.

"Auxerre je igrao jako dobro, diktirali su žestoki tempo. Mi smo napravili uistinu mnogo pogrešaka i pomagali smo im na njihovom putu prema Ligi prvaka."

Pročitajte više