HNL

Stipić: Petković je igrač iz kategorije "žigolo"

Screenshot: HRT

BIVŠI trener Slaven Belupa Tomislav Stipić gostovao je jučer u emisiji Stadion na HRT-u i komentirao Petkovićevo izvođenje penala u derbiju protiv Rijeke, stil igre Dinamovog napadača te utakmicu između Šibenika i Hajduka.

"To je previše estetski, to je previše cool. On je igrač kojeg ja svrstavam u kategoriju 'žigolo', gdje ga ili volite ili manje volite. Kad njega gledate na utakmici, ne možete ostati hladnokrvni. Posebno sam ga stavio pod povećalo jer me oduševio", rekao je o Petkoviću Stipić.

Rekao je kako je u utakmici Šibenika i Hajduka bio s puno stvari iznenađen.

"Iznenađen sam što je Krovinović, koji je nakon 16 minuta morao napustiti igru, žrtvovan protiv ekipe, uz sav respekt, koja je bez pedigrea. Diamantakos kojeg nema na mapi, Ljubičić nije dao gol u ovoj sezoni, ali dobro djeluje i dijete je Hajduka. Gustafsson je na poluvremenu mijenjao Čolinu, koji je igrao desno i možda zato nije mogao ništa, i Diamantakosa, koji nema kontinuitet utakmica, a imao je stopostotnu priliku, i tu trener priznaje svoju grešku i grešku igrača", rekao je Stipić pa dodao:

"Emocije su dar, a mogu biti najveće prokletstvo. Tri prilike od njih četiri u drugom poluvremenu bile su iz prekida. I kad vidite njihov govor tijela, imao sam osjećaj da je Šibenik kao Real Madrid. Naglašavaju kako žele biti prvaci, onda se ne može dogoditi ovakav govor tijela jer to odaje slabosti, ne samo za mene već i za klub, ljude u klubu, publiku, i to nije dobro."

Pročitajte više