Sukob Guardiole i agenta Yaye Tourea: "Ako želiš rat, dobit ćeš ga!"

Foto: Guliver Images/Getty Images

LOŠE vijesti za Yayu Tourea. Njegov agent Dimitri Seluk ponovno je žestoko kritizirao Pepa Guardiolu tvrdeći kako je ovaj "dobio nekoliko utakmica i sada misli da je kralj".

Guardiola zagrmio: Ispričaj se ili Yaya neće igrati! 

Zbog razumijevanja priče, Guardiola je ranije poručio Seluku da mu se ispriča ili Toure više nikada neće zaigrati za City.

"Rekao sam Yayi da mi je žao što sam ga izbacio iz momčadi. Bila je to teška odluka jer Yaya je dobar dečko, ali čim je njegov agent progovorio morao sam reagirati. Vratit ću Tourea u momčad ako se njegov agent ispriča svim navijačima Cityja, upravi kluba, a zatim i meni. Ja kao trener ne mogu dopustiti da agenti mojih igrača na takav način govore u medijima. Možda sam pripadnik stare škole, ali kad sam ja bio igrač toga nije bilo. Pa možete li zamisliti da je moj menadžer preko novina kritizirao Johana Cruyffa? To je nedopustivo. Sve dok se on ne ispriča, Yaya neće igrati".

"Pep voli igrače koji nemaju svoje ja"

Seluk mu nije ostao dužan.

"Živim u Europi i smijem govoriti što god želim. Neće mi Guardiola naređivati što da radim. Ja ću se njemu ispričati, ako se on ispriča Manuelu Pellegriniji za sve što mu je učinio. Ako Guardiola želi rat, dobit će ga", rekao je Seluk.

Nastavio je dalje.

"Potjerao je Samuela Eto'oa, Zlatana Ibrahimovića... Ibra je vrijedio 66 milijuna eura, a on ga je prodao za jedva 21 milijun. Sve se uvijek mora vrtjeti oko njega. Hart je prvi vratar Engleske, Yaya je bio proglašen za najboljeg igrača Afrike - četiri puta! I njemu to nije dovoljno. On ne voli igrače koji imaju svoje ja", zaključio je.
 

Pročitajte više