SUPERČETVRTAK Hajduk, Dinamo, Osijek, vaterpolisti: Evo gdje možete gledati ono što vas zanima

Foto: Guliver Image/Getty Images

HRT je napokon, barem na jedan dan, opravdao skupu pretplatu koju svakog mjeseca plaćamo nacionalnoj televiziji. Nakon što su godinama propuštali prenositi razna važna sportska događanja, na Prisavlju će nam ovog ljeta barem omogućiti gledanje utakmica svih naših klubova u izravnom prijenosu.
 
Večeras nas čeka pregršt događaja i ljubitelji sporta sigurno žele znati na kojem programu mogu gledati ono što ih najviše zanima. A program je zaista bogat.
 
Svoje europske utakmice 3. pretkola Europske lige večeras igraju Dinamo, Hajduk i Osijek, a od 22 sata hrvatski vaterpolisti protiv Srbije traže pobjedu za finale svjetskog prvenstva.
 
Osječani u 19 sati gostuju na teškom terenu u Eindhovenu protiv PSV-a, a ta utakmica bit će u prijenosu HNTV-a koji drži Hrvatski nogometni savez.
 
Hajduk u 20 sati u Kopenhagenu igra protiv Brondbyja, a tu utakmicu moći ćemo gledati u prijenosu na HTV 2.
 
Dinamo svoju europsku avanturu započinje u 20.45 protiv norveškog Odda, a prvi europski susret Modrih bit će u prijenosu na prvom programu HTV-a.
 
Vaterpolisti će pokušati prekinuti post dug sedam godina bez pobjede protiv Srbije od 22 sata, a ta će utakmica biti na HTV 2, odmah nakon kraja Hajduka.
 
Očekivani sastavi hrvatskih klubova uoči večerašnjih europskih utakmica
 
Hajduk: Stipica, Borja Lopez, Nižić, Tudor, Memolla, Savvas, Radošević, Hamza, Vlašić, Erceg, Futacs
 
Dinamo: Livaković, Benković, Sigali, Lescjaks, Stojanović, Antolić, Moro, Soudani, Fernandes, Ćorić, Hodžić
 
Osijek: Malenica, Barać, Škorić, Šorša, Barišić, Mudražija Mioč, Bočkaj, Grezda, Lopa, Ejupi
 

Pročitajte više