Lige petice

Svađa glavnih igrača Liverpoola: "Pitao me zašto sam ljut"

Foto: Guliver Image/Getty Images

NA STARTU prvenstva Sadio Mane doživio je živčani slom na utakmici Liverpoola i Burnleyja (3:0) u Premierligi. 

Mohamed Salah nije mu dodao loptu u situaciji u kojoj bi Mane vjerojatno lako zabio gol. Senegalac se toliko naljutio da je izašao iz igre. 

"Razgovarali smo nakon toga. Pitao me što me to naljutilo, a ja sam mu odgovorio kako mi je trebao u toj situaciji dodati loptu. Rekao mi je da me nije vidio i da moram znati kako protiv mene nema baš ništa. Znao sam sve to, ali njegova reakcija mi nije bila jasna", objasnio je Mane.

Daily Mail je jučer objavio podatke prema kojima Salah i Mane nisu podijelili nijednu asistenciju jedan drugom od početka sezone. Salah čak nije stvorio ni jednu jedinu šansu za Senegalca. Mane je Egipćanina proigrao četiri puta, ali bez realizacije. Ove sezone ukupno su podijelili svega 26 dodavanja između sebe. Usporedbe radi, prošle sezone su zajedno odigrali 2996 minuta i u to vrijeme spojili 217 dodavanja, uz četiri asistencije i ukupno 37 stvorenih šansi.

Mane tvrdi da nema problema u momčadi i da je sukob stvar prošlosti.

"Nismo ni u kakvoj svađi i nemamo nikakvih problema. Čujemo se i razgovaramo. Trener me pozvao u ured na razgovor nakon svega što se dogodilo. Bio je ugodno iznenađen kada sam rekao da smo sve sredili."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više