NAVIJAČI

Torcida odgovorila BBB-ima citatima Vojka V. i Zdravka M.

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

BAD BLUE BOYSI su na derbiju s Hajdukom na Maksimiru transparentima na kojima su bili parafrazirani stihovi hita Vojka Vrućine "Kako to?" poručili navijačima Hajduka zašto njihov klub već desetljeće i pol ne može osvojiti hrvatski naslov.

"15 godina ista priča... Kako to? Možda je Mamić. Kako to? Možda su suci. Možda Naš Hajduk. Jel' moguće da netko vas sabotira?" pisalo je na transparentima.

Nakon utakmice i pobjede Dinama 3:1, od čega su dva gola postignuta iz ofsajda, što je potvrdio HTV-ov sudački stručnjak Mario Strahonja, BBB-ima su svojom parafrazom Vojkovog hita odgovorili navijačka udruga Naš Hajduk, kao i podružnica Torcide iz Mutograsa.

"'Kako to? Kako to?' Ovako. (Za one sa žaračem u dupetu.)", uzvratili su Boysima iz NH-a uz sliku sa Strahonjinim komentarom Dinamovih golova. Naš Hajduk je ovom prigodom metaforu o "žaraču u dupetu" posudio od Zdravka Mamića. Dinamov gazda je, nakon što je Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš prije osam godina kao USKOK-ov pouzdanik raskrinkao sudačku mafiju u Hrvatskoj koja naplaćuje "pošteno suđenje", poručio da on "ne bi napravio što je Maleš pa da mu i stave žarač u dupe".

Torcida iz Mutograsa prepjevala je pak Vojkovu uspješnicu kao da je recitira navijač Dinama:

Pročitajte više