Torino će uzeti bodove kod Gubbija i pobjeći konkurenciji

INDEX i BetPlace.net svaki dan donose vam analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Dvoboj Gubbia i Torina trebao je osim susreta davljenika i lidera biti i dvoboj mlade trenerske nade Pecchije i iskusnog lisca Venture, no Gubbiov je trener Pecchia nakon prošlotjednog poraza od Crotonea dobio otkaz. Gubbio je u uvodna četiri kola zabilježio četiri poraza među kojima je i iznimno visoki poraz od 6-0 kod Sampdorie, no momčad je u tom periodu imala podosta problema s ozlijedama i suspenzijama. Nakon toga uspjeli su zabilježiti četiri uzastopna remija i pobjedu nad Nocerinom i kada se činilo da je Pecchia napokon zadržao povjerenje klupske uprave, dogodio se neugodni poraz od direktnog konkurenta za ostanak. U toj je utakmici Ciofani anulirao početno vodstvo Crotonea koje je stiglo iz jedanaesterca, da bi Pecchiji golom u sudačkoj nadoknadi presudio Đurić. Vatrogasno rješenje u klubu postao je legendarni talijanski trener Gigi Simoni koji je pred pet godina odustao od trenerskog posla, te koji u Gubbiu obnaša funkciju tehničkog direktora. Simoni je u svojoj bogatoj igračkoj karijeri tri godine igrao za Torino, a Torino je bio i jedan od osamnaest klubova koje je vodio u svojoj trenerskoj karijeri. Sam Simoni ne krije da je navijač Torina, no u ovoj utakmici ipak mora staviti posao ispred emocija budući da su Gubbiu bodovi neophodni s obzirom da se nalaze u zoni ispadanja. U ovoj utakmici Simoni ima problema s ozlijedama standardnih prvotimaca Lunardinija i Benedettija. Prema najavama Lunardini će sigurno propustiti ovaj susret, dok se očekuje da bi Benedetti mogao biti na klupi. Dobra je vijest za navijače Gubbia da su se u momčad vratili važni Farina i Boisfer.

Torino ove sezone igra odlično i trenutno su vodeća momčad lige s tri boda prednosti nad Padovom uz utakmicu manje. U dosadašnjim su utakmicama remizirali pred svojim navijačima sa Cittadellom i Bresciom, dok su sve ostale utakmice pobjedili što znači da su na pet ovosezonskih gostovanja ostvarili sve pobjede iako su gostovali kod vrlo jakih Sampdorie i Verone. Njihov je trener Ventura iznimno iskusan trener i ovo je sudar trenera koji su među četvoricom najstarijih trenera lige, stoga možemo očekivati pravo taktičko nadmetanje. Ventura zna da se većina momčadi u Serie B protiv njih brani, stoga njegova momčad igra u iznimno ofenzivnoj formaciji 4-2-4 koju u Serie A prakticira i Conte u Juventusu. Sam je Ventura priznao da mu najveći strah u ovoj utakmici ne predstavlja niti atmosfera koju će prirediti domaći navijači, ni igračka snaga Gubbia, već mogućnost da njegovi igrači podcijene objektivno slabijeg protivnika. Gosti dolaze u gotovo najjačem sastavu budući da među pozvanim igračima za ovaj susret nema samo duže ozlijeđenih Suciua, Gubertija i Pagana.

BetPlace.net preporučuje:

Kvaliteta je u ovoj utakmici neupitno na strani Torina, a i stanje u momčadi je definitivno neusporedivo bolje nego kod Gubbia. Promjena trenera uvijek nosi pozitivan šok, no u Gubbiu nisu dobili novo lice već iskusnog Simonija koji je prijelazno rješenje i aktualni tehnički direktor kluba. Najveći je problem u ovoj utakmici moguće podcjenjivanje Gubbia od strane igrača Torina, a ukoliko se to ne dogodi gosti bi morali uzeti sva tri boda u ovoj utakmici čime bi se udaljili od konkurencije na velikih šest bodova.


>>> Detaljnije analize potražite na BetPlace.net

Pročitajte više