TRANSFERI

Transferi i glasine: Bivši hajdukovac otišao u Švicarsku, dva velika posla Arsenala

Grafika: Index

POČEO je prijelazni rok u Engleskoj i trajat će do 5. listopada, kada je na redu registracija igrača za europska natjecanja.

Što se HNL-a tiče, prijelazni rok trajat će do 18. listopada 2020. Klubovima koji do početka prijelaznog roka nisu završili natjecanje iz natjecateljske godine 2019./2020. prijelazni rok počeo je prvi dan nakon što su završili navedeno natjecanje, dakle nakon što je Rijeka pobijedila Lokomotivu 1:0 u finalu Kupa.

TRANSFERI I GLASINE 7. KOLOVOZA:

AUBA OSTAJE, WILLIAN DOLAZI

Britanski mediji javljaju da je Arsenal dogovorio dva velika posla - ostanak kapetana Aubameyanga i dolazak Williana iz Chelseaja bez odštete.

LENDRIĆ U ŠVICARSKOJ

Ivan Lendrić, bivši napadač Hajduka, karijeru će nastaviti u švicarskom Grasshopperu. Sarajevski Željezničar za njega će dobiti oko 100 tisuća eura. Lendrić je karijeru počeo u Hajduku, a kasnije je igrao za Zrinjski, Zulte, Kapfenberg, Sudtirol, Celje, Orhei, AOK, Lens, Olimpiju i Hermannstadt.

HIGUAIN ODLAZI IZ JUVENTUSA

Gonzalo Higuain na kraju sezone napušta Juventus, klub u koji je stigao 2016. godine. La Gazzetta dello Sport javlja da će raskinuti ugovor i otići u SAD ili se vratiti u rodnu Argentinu. Opširnije ovdje

MILAN KUPUJE U ENGLESKOJ

Talijani pišu da je Arsenal zainteresiran za dovođenje Lucasa Torreire iz Arsenala. Urugvajski veznjak je prije Arsenala igrao u Sampdoriji pa ima iskustva u Serie A.

BARCELONA DOVODI GARCIJU

Transfer stopera Erica Garcije u Barcelonu sve je bliže, potvrdio je to i Pep Guardiola. 

"Mogu zamisliti da igra u drugoj momčadi", rekao je Cityjev menadžer.

OSIJEK PRODAJE PRVOG STRIJELCA

Mirko Marić je već u Monzi i doznajemo detalje tog posla. Više ovdje.

MESSIJEV OTAC STIGAO U MILANO

Calciomercato piše da je Jorge Messi u Milanu te da se ozbiljno razmatra Lionelov transfer u Inter. Kineski Suning koji caruje klubom skuplja novac za senzacionalno dovođenje Argentinca i proučavaju načine kako ga dovesti.

Žele napraviti isto što i Juventus s Cristianom Ronaldom prije dva ljeta.

VIDEO: Lionel Messi

LIVERPOOL KUPUJE

Liverpool nudi oko 12 milijuna eura za Jamala Lewisa, lijevog beka Norwicha koji je ispao iz Premiershipa. Žele ga kao rezervu za Andyja Robertsona, no Norwich traži duplo više novca, piše Sky.

CITY IDE PO PORTUGALCA

The Athletic piše da Manchester City ima 320 milijuna eura budžeta te da je jedna od meta Joao Felix iz Atletico Madrida koji je prije samo godinu dana stigao u Španjolsku iz Benfice za 126 milijuna eura.

VIDEO: Joao Felix

SEVILLIN PROBLEM

Chelseajev lijevi bek Marcos Alonso mogao bi otići u Sevillu, piše Estadio Deportivo. Sevilla će izgubiti lijevog beka Sergija Reguilóna koji će se nakon posudbe vratiti u Real Madrid.

POSAO CAGLIARIJA I INTERA

Cagliari želi zadržati belgijskog veznjaka Radju Nainggolana koji je na posudbi iz Intera. Predlažu dvogodišnju posudbu kako bi srezali troškove, piše Gazzetta dello Sport.

Pročitajte više