"Morski pas" predstavljen na Maksimiru: "Nisam ni razmišljao, odmah sam htio doći u Dinamo"

Foto: GNK Dinamo

JONAS Gomes de Sousa ili skraćeno samo Jonas novi je igrač Dinama. 24-godišnji zadnji vezni došao je u Dinamo na posudbu iz Flamenga, a Modri imaju pravo otkupiti njegov ugovor.
 
Novi igrač Dinama svoju je dosadašnju karijeru proveo u Brazilu gdje je igrao za Piaui, Comercial, Sampaio i Flamengo, a posljednju je sezonu odradio na posudbi u Ponte Preti gdje je bio standardan.
 
Mamić: Pravi vezni igrač poput njega naam je trebao
 
''Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo'', rekao je nakon potpisa ugovora trener Modrih Zoran Mamić, novinarima se obratio i Brazilac.
 
''Mogu pomoći da Dinamo bude još bolji''
 
''Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Naravno da sam pratio europski nogomet dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi nisam uopće razmišljao nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb koji se čini kao krasan grad. Vjerujem da klub kao Dinamo ima sjajnu momčad i igrače koji su ostvarili silne uspjehe, ali isto tako vjerujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći momčadi da budemo još bolji'', rekao je novi igrač Dinama koji je visok 180 centimetara i koji je zbog svojeg stila igre dobio zanimljiv nadimak – "morski pas".
 
Ime i prezime: Jonas Gomes de Sousa
 
Datum i mjesto rođenja: 3.10.1991., Teresina (Brazil)
 
Bivši klubovi: Piaui, Comercial, Sampaio, Flamengo i Ponte Preta
 
Pozicija: Zadnji vezni
 

Pročitajte više