U ponedjeljak Disciplinska komisija HNS-a odlučuje o Štimcu

DISCIPLINSKA komisija Hrvatskog nogometnog saveza će na svojoj sjednici u ponedjeljak, 26. travnja, donijeti konačnu odluku o incidentu koji se je dogodio na prvenstvenoj utakmici RijekaHajduk, kada je sportski direktor Hajduka Igor Štimac u tunelu navodno udario pomoćnog suca Miroslava Jedvaja.

Prošlog tjedna Disciplinska komisija je donijela privremenu odluku o jednomjesečnoj suspenziji Igora Štimca zbog sumnje da je na poluvremenu utakmice Rijeka-Hajduk, koja je odigrana 10. travnja, fizički napao pomoćnog suca Jedvaja.

Danas je u sjedištu HNS-a nastavljen disciplinski postupak sučeljavanjem na kojem su bili prisutni Igor Štimac, glavni sudac utakmice Rijeka - Hajduk Darko Feljan, pomoćni suci Miroslav Jedvaj i Željko Novosel, te četvrti sudac Ivan Novak, doznaje se od člana Disciplinske komisije Vladimira Ivete.

Sutra bi u Rijeci svoj iskaz o incidentu trebali dati predstavnici NK Rijeke, voditelj osiguranja na utakmici i redari koji su u tunelu bili nazočni prilikom tog događaja.

Kada se dobiju njihovi iskazi u ponedjeljak će se sastati Disciplinska komisija, te će donijeti konačnu odluku o tom slučaju.

Pročitajte više