VIDEO Ova snimka otkriva da Durant odlazi iz Warriorsa?

Foto: Screenshot/Twitter

KEVIN Durant, najbolji igrač Golden State Warriorsa, posvađao se s Draymondom Greenom u porazu od Los Angeles Clippersa. 

Pri rezultatu 106:106, pet sekundi prije kraja utakmice, Green je uhvatio loptu pod svojim košem i krenuo je u napad. Durant je tražio da mu doda, ali ovaj je sam krenuo u prodor. Izgubio je loptu i otišlo se u produžetak u kojem su Warriorsi izgubili.

Društvenim mrežama sada putuje zanimljiva snimka zbog koje su mnogi uvjereni da će Durant napustiti Warriorse sljedeće sezone. Kada se vraćao na parket početkom produžetka, iako se ne može čuti što je rekao, po usnama se može zaključiti da je kazao: "That's why I'm out" (zbog ovoga odlazim). Naravno, ovo je visoka razina nagađanja, ali nije nemoguće da je jednom od najboljih svjetskih košarkaša dosta dijeliti svlačionicu s Draymondom Greenom.

Green je srce i duša Warriorsa, najbolji obrambeni igrač te čovjek koji svojim trudom i energijom inspirira cijelu momčad. Isto tako, jedan je od najprgavijih igrača lige. Nikada ga nije strah reći ono što misli, bilo u lice protivnicima ili svojim suigračima, kao što je to napravio Durantu.

Navodno se njihova svađa nastavila i u svlačionici zbog čega Green sinoć nije igrao u pobjedi protiv Atlante Hawksa. Warriorsi su pobijedili 110:103, a Green je bio suspendiran bez plaće za taj dvoboj.

Još na ljeto su se pojavile priče o Durantovom odlasku iz Warriorsa. New York Knicksi vjeruju kako mogu sljedeće sezone privući KD-a u nekada slavnu franšizu.

Podsjetimo, Durant je stigao 2016. u Warriorse iz Oklahome City Thundera. U tom vremenu Warriorsi su osvojili dva naslova prvaka, a Durant je oba puta uzeo nagradu za najboljeg igrača finala. 

Općenito se ova ekipa Golden Statea smatra jednom od najboljih svih vremena.
 

Pročitajte više