Vođa ultrasa Intera nakon gola Lukakua: Da vam nije palo na pamet skandirati mu

Foto: Epa

BELGIJSKI napadač Romelu Lukaku se oporavio nakon ozljede i zaigrao je za Inter sinoć u 4:0 pobjedi nad Viktorijom Plzen u 5. kolu Lige prvaka kojom je milanski klub osigurao nastup u nokaut-fazi Lige prvaka. Ipak, najžešćim navijačima Intera povratak Belgijca u klub nije sjeo i vođa navijača je megafonom zabranio svima da mu aplaudiraju ili skandiraju ime.

Lukaku se u Inter vratio ovog ljeta, samo godinu dana nakon što se za 113 milijuna eura vratio u Chelsea. Prethodno je s Interom bio prvak Italije, ali je svejedno istog ljeta odlučio otići drugi put na Stamford Bridge.

Mjesecima kasnije je javno priznao da mu je žao što je otišao iz Intera, ispričao se navijačima milanskog kluba zbog toga i već tada je naglasio kako bi želio natrag. Sada, kada se vratio, i dalje nije omiljen među najvatrenijim pristalicama slavnog kluba.

Kako ističe Calciomercato.com, Lukaku se sinoć prvi put nakon dva mjeseca vratio na teren, ušavši u igru u 83. minuti susreta. Nakon što je postigao gol u posljednjim minutama utakmice, Lukaku je poljubio grb i potrčao prema navijačima, stavivši jednu ruku na srce, a drugu podigavši u znak isprike. Dok su neki glasno bodrili Belgijanca, vođa Interovih ultrasa je na megafonu davao upute da se "nitko ne usudi skandirati mu". Za njih je i dalje izdajnik.

 

Pročitajte više