Vrsaljko stigao u Inter: Jedva čekam derbi s Milanom

Foto: Screenshot

HRVATSKI reprezentativac Šime Vrsaljko danas je službeno predstavljen pred novinarima u Interu iz Milana.

Vrsaljko je u Inter stigao na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa iz Atletico Madrida.

"Ranije sam igrao u Italiji za Genovu i Sassuolo. Nakon avanture u Španjolskoj želio sam se vratiti ovdje i vjerujem da sam donio pravu odluku. Razgovarao sam s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem, nakon čega sam se odlučio vratiti i potpisati za Inter", rekao je Vrsaljko.

Inter u nedjelju od 20:30 sati igra baš kod Sassuola na startu Serie A. Vrsaljko će odmah krenuti protiv svoje bivše ekipe...

"U Sassuolu sam proveo dvije prekrasne godine. Napredovao sam u svim segmentima kod trenera Eusebija Di Francesca. Pozdravit ću se sa svima, s navijačima naravno, a onda neka pobijedi onaj tko bude bolji", rekao je Šime pa nastavio:

"Navijačima mogu obećati da ću ostaviti srce na terenu kako bi momčad što više pobjeđivala, a navijači bili sretni", izjavio je desni bek Intera i dodao:

"Mogu igrati i kao krilo, ali moja primarna pozicija je na desnom beku. No trener je taj koji odlučuje gdje sam mu najviše potreban."



Inter će 21. listopada biti formalni domaćin Milanu u velikom gradskom derbiju. Hrvatski reprezentativac više od ičega želi igrati tu utakmicu...

"Milanski derbi je nešto posebno, prekrasno. Oduvijek sam želio igrati tu utakmicu i ne mogu dočekati".

Šime je prokomentirao momčad Intera.

"Imamo jako kvalitetnu ekipu, u kojoj su iskusni igrači sa dugogodišnjim nastupima u Serie A. Također, tu su i mladi, talentirani nogometaši, igrat ćemo i Ligu prvaka, pa nas čekaju veliki izazovi. Igrao sam s Atleticom u Ligi prvaka i to je nešto jedinstveno. U tom natjecanju igraju samo najbolje i moramo se spremiti najbolje što možemo", završio je Vrsaljko.

 

Pročitajte više