HRVATSKI KUP

Zagrepčani bijesni nakon poraza: Jesmo li zaslužili ovo od sudaca?

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

HAJDUK je u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa slavio protiv četvrtoligaša Zagreba 3:0 i izborio okršaj s Goricom u četvrtfinalu. 

Prvi je novinarima izjavu dao pomoćni trener Zagreba Medunović, koji je bio jako nezadovoljan načinom na koji je utakmica odsuđena. Samo je projurio pored novinara i dao kratku izjavu.

"Kad me već pitate kako sam vidio utakmicu, reći ću da ovaj tretman Zagreb nije zaslužio. Prestrogo nam je isključen igrač, a nije bilo ni baš 10 faulova za Hajduk. Istina je da su bolji, ali vi recite je li ovaj tretman kod sudaca u redu", rekao je Medunović.

Trener Hajduka pohvalio je igrače koje je uveo u drugom dijelu

Nakon Medunovića je kao prvi pred kameru Indexove novinarke Dee Redžić stao Paolo Tramezzani, trener Hajduka koji je nahvalio svoju momčad. 

"Bila je ovo teška utakmica, svaka utakmica na 90 minuta je teška, pa tako i ova. Pripremali smo se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Čestitke Zagrebu na dobrom prvom poluvremenu. Ipak, došli smo do važne pobjede i prošli u sljedeću fazu natjecanja, to je ono što je najbitnije", rekao je Tramezzani, a onda je na pitanje naše novinarke o tome bi li Hajduk danas pobijedio i bez najboljih igrača koji su ušli klupe rekao: 

"Livaja je nama bitan. Jako bitan. On može promijeniti mentalitet momčadi i ostalih igrača. Svakog dana na treningu vidim da je 100% unutra po tome koliko se zalaže i kako komunicira sa suigračima. Zadovoljan sam pojačanjima. Neće biti lako, sad nas čeka Gorica, ali idemo dati sve od sebe da osvojimo Kup."

Jairo sretan što je napokon zabio

Tramezzanija je pred kamerom zamijenio Jairo koji je danas zabio dva gola i bio ključan igrač Hajduka u prolazu u četvrtfinale Kupa. 

"Znali smo da nam neće biti lako jer se radi o utakmicama s protivnicima od kojih nikad ne znate što možete očekivati. Napokon sam uspio zabiti gol, zabio sam dva, ali drago mi je da sam pomogao momčadi. Sve dok momčad pobjeđuje, to je jedino bitno", rekao je Jairo. 

Pročitajte više