Zbog sukoba s izbornikom egipatska zvijezda izbačena iz reprezentacije

NAPADAČ egipatske nogometne reprezentacije Ahmed Hossam Mido izbačen je iz reprezentacije, te neće igrati u finalnom dvoboju Afričkog prvenstva protiv Obale Bjelokosti u petak u Kairu zbog sukoba s izbornikom Hassanom Shehatom.

Mido se sukobio sa Shehatom tijekom polufinalnog dvoboja protiv Senegala u utorak kada je Shehata 15-ak minuta prije kraja pri rezultatu 1-1 odlučio Mida zamijeniti drugim napadačem Amrom. Mido je nekoliko minuta odbijao napustiti travnjak, a kada ga je napokon napustio bilo je to praćeno uz silne uvrede upućene ka Shehati.

Da situacija po Mida bude još gora, Amr je postigao pobjednički pogodak za Egipat samo dvije minute po ulasku na teren i tako potvrdio da je Shehatina odluka da zamijeni Mida bila ispravna.

"Ahmed Hossam Mido prigovorio je Hassanu Shehati i na neprimjeren način izrazio svoje neslaganje s izbornikovom odlukom da ga zamijeni koristeći neprihvatljive riječi prilikom izlaska s terena, te je stoga izbačen iz reprezentacije", objavila je egipatska novinska agencija MENA.

Index.hr/Hina

Pročitajte više