LIGE PETICE

Zidane: Ovo je bila naša najbolja utakmica otkako sam se vratio

Foto: EPA-EFE

REAL je pobjedom u velikom derbiju kod Seville 1:0 kompletirao 5. kolo španjolske La lige, a tri boda ekipi Zinedinea Zidane donio je Karim Benzema u 64. minuti.

Zidane je morao slušati priče o mogućem otkazu nakon što ih je PSG razbio u Ligi prvaka 3:0, no nakon sinoćnje pobjede istaknuo je da je ovo bila najbolja utakmica Reala otkako se vratio na njihovu klupu prošle sezone

"Prvo, sretan sam. Odigrali smo izvrsno svih 90 minuta na teškom gostovanju. Čestitam svojim igračima. Ovo je timska pobjeda i sretan sam zbog svih. Naša najbolja utakmica otkako sam se vratio. Svi koji su igrali su pomogli. Bilo je teških trenutaka, ali igrali smo zajedno. Na ovakvom gostovanju, moraš tako igrati."

Benzema je sada najbolji strijelac španjolskog prvenstva s pet pogodaka u isto toliko utakmica.

"Donio nam je pobjedu, ali svi igrači su imali važnu ulogu", rekao je Zidane pa istaknuo važnost Hazarda, Balea i Jamesa Rodrigueza, pogotovo u obrambenom dijelu igre.

"Znamo da možemo stvarati prilike, ali obrambeni rad nam je ključ kod pobjeđivanja. Njih trojica su napravila puno u tom smislu. U ovako teškoj utakmici, svi moraju biti na obrambenoj razini", rekao je Zidane.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više