PREMIER LEAGUE

Zvijezda Chelseaja ne želi trenirati jer se boji korone. Ne zna se hoće li se vratiti

Foto: Getty Images

IAKO su se premierligaški klubovi u utorak vratili treninzima na stadionima, nisu svi u punom sastavu. Jedan od odsutnih igrača drugog dana treninga bio je N'Golo Kante, kojem je Chelsea dopustio da ostane kod kuće zbog straha od koronavirusa.

Srčani francuski veznjak pojavio se na treningu u utorak i obavio test koji je pokazao negativne rezultate. Ipak, ne osjeća se sigurno, a klub je pokazao razumijevanje i dopustio mu da i dalje trenira kod kuće. Ne zna se kad ni hoće li se Kante uopće vratiti treninzima sa suigračima.

Kanteov stariji brat Niamh umro je nakon srčanog udara neposredno prije Svjetskog prvenstva 2018., a oca je izgubio kad mu je bilo 11 godina. Prije dvije godine Kante je pred suigračima kolabirao na treningu pa iako pregled nije pokazao nikakvu srčanu manu, Francuz je propustio iduću utakmicu.

Na Chelseajevu treningu u srijedu nije bilo ni Calluma Hudson-Odoija, koji se razbolio, ali njegovo stanje nije povezano ni s koronavirusom, ni s uhićenjem proteklog vikenda, piše The Guardian. 

Pročitajte više