Bosanska policija traga za bolesnim 22-godišnjakom koji je nestao sa 5-godišnjom sestrom

Screenshot: YouTube

U SELU Rašljani kod Brčkog traje intenzivna potraga za 22-godišnjim mladićem i njegovom 5-godišnjom sestrom. Njih dvoje jučer su se oko 15 sati udaljili od kuće, pretpostavlja se da su otišli na kupanje u obližnju rijeku, a nakon što se nisu vratili kući, alarmirane su nadležne službe, pišu nezavisne.com.

Nekoliko osoba koje sudjeluju u potrazi kazalo je kako smatraju da se nisu izgubili, već sve okolnosti pokazuju da se radi o bijegu od kuće.

Potragu su jutros u 4 sata počeli pripadnici Crvenog križa i Civilne zaštite u Brčkom, nakon čega su im se pridružili i policajci s psima tragačima.

"Uspjeli smo ih locirati jutros oko 8 sati, no pobjegli su s te lokacije. Saznali smo gdje bi mogli biti pa smo tamo krenuli, no on je uočio naše ekipe i pobjegao. Vidjeli smo ga kroz dalekozor. S obzirom da poznaje teren zasad nam je pobjegao. On je bolestan, prije nekoliko dana pušten je iz doma za djecu gdje je bio smješten", rekao je jedan od tragača.

Nitko ne želi to službeno potvrditi, ali sumnja se da je djevojčica oteta. Strahuje se za njeno zdravlje, temperature su visoke, a prema tvrdnjama mještana, mladić i 5-godišnjakinja kod sebe nemaju ni hrane ni vode.

Pročitajte više