Heroj iz New Yorka zakasnio na razgovor za posao jer je spašavao bebu s tračnica, dan kasnije se posrećilo i njemu

NEZAPOSLENI 30-godišnjak Delroy Simmonds iz New Yorka žurio je na razgovor za posao. Dok je na željezničkoj postaji u Brooklynu čekao dolazak vlaka, u njegovoj blizini je stajala majka sa četvero djece. Iznenadni nalet vjetra otpuhao je kolica s devetomjesečnom bebom na tračnice. Delroy nije ni trenutka dvojio - iako je na postaju stizao jureći vlak, bacio se na tračnice kako bi malenom dječaku Davidu Zamari spasio život.

Simmonds, koji je i sam otac dvoje djece, kaže kako bi svatko na njegovom mjestu jednako postupio: "Svi od mene rade nekog superheroja. Ja sam samo posve normalna osoba i svatko bi u toj situaciji trebao napraviti ono što sam ja sam napravio". Beba je s lakšim ozljedama, koje su posljedica pada na tračnice, prevezena u Sveučilišnu bolnicu Brookdale.

Zakasnio na razgovor za posao, ali mu se sreća ipak nasmiješila

Kako prenose američki mediji, tog dana je zbog spašavanja bebe Delroy zakasnio na zakazani razgovor za posao, ali dan kasnije ipak mu se i na tom području nasmiješila sreća. Heroja su, nakon što se pročulo za njegovu priču, zaposlili na održavanju na aerodromu Kennedy.

Čim je u srijedu dobio posao, Delroy je pohitao u bolnicu kako bi posjetio malog Davida. "Ovaj mališan mi je danas pribavio posao. Nevjerojatan je osjećaj vidjeti ga živog. To je čudo", izjavio je Delroy za New York Daily News.

Pročitajte više