Nestali Krešo Latin pronađen mrtav u jezeru

Foto: NENO

POTRAGA za 23-godišnjim Krešom Latinom završila je tragično, javlja eVaraždin. U utorak je u Trnovcu na Motičnjaku pronađeno tijelo mladića koji je nestao 7. veljače.

"Riječ je o vrlo inteligentnom momku koji nije upadao u probleme i stvarno ne vidim razloge zašto bi tek tako nestao. Inače je bio zaposlen, a trenutno je na bolovanju zbog ozljede ruke. Njegovo društvo nije uopće loše, samo znaju imati određene finte. Osobno sam bio protiv toga, no danas mladi imaju svoj vid zabave.  Nadamo se da je živ i zdrav te da će se uskoro vratiti kući", rekao je prošloga mjeseca Krešin otac po nestanku sina.

Slučaj povezan sa sotonistima

Nestanak mladog Latina u medijima se povezivao i sa sotonistima, a u istrazi je stručnu pomoć pružio i Nebojša Buđanovac, socijalni pedagog i psihoterapeut.

"Dobro sam pregledao njegov Facebook profil i među prijateljima ima pravih sotonista, no držim da on nije član sekte. On sluša vrstu glazbe koja se povezuje sa sotonistima, no cijeli njegov imdž je više njegov hir. Slučaj je vrlo složen i nadam se da sotonisti nisu uključeni u njegov nestanak, no ništa ne isključujem", tvrdio je.

Tijelo pronađeno u Dravi

Potraga je okončana pronalaskom tijela, Krešina majka kazala je kako je "Krešo je pronađen mrtav u Dravi".

Liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije pregledom tijela nije utvrdila tragove nasilja, a uzrok smrti nije otkrila, piše eVaraždin.

O svemu je obaviještena zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu, koja je odredila očevid i obdukciju.

Pročitajte više