Opet skandal s karlovačkim HDZ-ovcima: Voditelj marketinga u Gradskom kazalištu lažirao diplomu!

Foto: KAportal

RAVNATELJ karlovačkog Gradskog kazališta Zorin dom, Zvonimir Ilijić, Općinskom državnom odvjetništvu podnio je kaznenu prijavu protiv Gorana Đuraševića, voditelja marketinga u Zorin domu i donedavno svog najbližeg suradnika.

Kako javlja lokalni KAportal, Ilijić tvrdi da je Đurašević lažirao diplomu Ekonomskog fakulteta u Zagrebu te mu je stoga početkom svibnja uručio uvjetovani otkaz o radu.

"Kako je po Zakonu o osobnim podacima trebalo ažurirati podatke, početkom ove godine zatražili smo od djelatnika da nam dostavi diplomu, no on je to izbjegavao i nije učinio pa smo od Ekonomskog fakulteta, za kojeg je lažiranom potvrdom tvrdio da ga je završio, zatražili očitovanje. Rečeno nam je da njegovu potvrdu nije izdao taj fakultet, te da se 23. travnja student Goran Đurašević ispisao s fakulteta na kojem mu je ostalo više ispita s treće i četvrte godine", rekao je Ilijić, prenosi KAportal koji je pokušao doći do Đuraševića no on se na privatni mobitel nije javljao, dok mu je službeni već van funkcije.

Inače, Đurašević je svoj politički angažman započeo pod okriljem HNS-a da bi poslije prešao u HDZ čiji je i sada član

Pročitajte više