Zagrebački holding izvijestio građane: U siječnju odvoz glomaznog otpada

Foto: Ilustracija

ZAGREBAČKI HOLDING obavijestio je danas građane da će od 13. do 31. siječnja odvoziti glomazni otpad putem mobilnih reciklažnih dvorišta u onim područjima Zagreba u kojima nije obavljen drugi odvoz u ovoj godini, a novi način odvoza glomaznog otpada u 2014. bit će započet početkom ožujka.

Zagrebački holding na svojoj internetskoj stranici i stranici podružnice Čistoća objavio je raspored odvoza glomaznog otpada koji se odnosi samo na gradska područja u kojima nije obavljen drugi odvoz u 2013. godini.

Iz Službe za korporativne komunikacije Zagrebačkog holdinga priopćili su da će "novi način odvoza glomaznog otpada za Grad Zagreb u 2014. godini biti započet prema planu, početkom ožujka".

"Kako u zadnjem kvartalu ove godine nismo mogli poštivati planirane termine i pružiti uslugu drugog odvoza glomaznog otpada u nekim dijelovima Grada, obavještavamo građane da ćemo odvoz obaviti putem mobilnih reciklažnih dvorišta u razdoblju od 13. do 31. siječnja 2014. godine. Mobilna reciklažna dvorišta propisana su novim Zakonom o održivom gospodarenju otpadom od Ministarstva zaštite okoliša i prirode", kaže se u priopćenju.

Holding moli građane da glomazni otpad odlažu isključivo u spremnike koje će u tu svrhu postaviti u vremenu od 8 do 19 sati.

Pročitajte više