Britanski nogometni trener hladnokrvno ubijen pred očima djece

RYAN MUSGROVE, 36-godišnji britanski nogometni trener, ubijen je jučer u poslijepodnevnim satima pred očima izbezumljene djece na nogometnom igralištu u West Wickhamu u jugoistočnom dijelu Londona. Kako prenosi Daily Mail, maskirani muškarac na biciklu je u zasjedi iza grmlja čekao njegov dolazak na trening, a potom ga je ustrijelio čak šest puta.

Nestao u polju

Ubojica je na glavi imao bijelu masku i zaštitne skijaške naočale, a nakon ubojstva pobjegao je biciklom, ostavivši oca dvoje djece u lokvi krvi pred očima djece koja su se igrala u blizini. Unatoč upornim pokušajima da ga održe na životu, trener je preminuo prije dolaska hitne pomoći. Jedan od igrača pokušao je uloviti napadača koji je ubrzo nestao u okolnim poljima.

Brižan otac i odličan trener

Obitelj i prijatelji Ryana opisuju kao rastavljenog brižnog oca dvoje djece, predanog bivšeg igrača te odličnog i energičnog trenera kluba Coney Hall Football, koji je nekoliko večeri tjedno provodio trenirajući odrasle timove. Policija pretpostavlja da je ubojica, u dobi između 19 i 30 godina, ciljano ubio Ryana te da ga je prethodno proučavao neko vrijeme. "Riječ je o planiranom i hladnokrvnom ubojstvu. Ubojica je znao da će žrtva u to vrijeme biti na igralištu", rekao je John McFarlane, viši policijski inspektor, koji nije isključio mogućnost da je ubojstvo povezano s nasilnom bandom.

Pročitajte više