Detalji napada letvom u Splitu: Napadnut škveranin poznat iz događaja 1991.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, 123rf

IZ POLICIJSKE uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su o tučnjavi do koje je u Splitu došlo sinoć oko 19 sati. Do napada je došlo u splitskoj četvtti Mejaši.

Naime, 66-godišnjak je drvenom letvom pretukao tri osobe, među kojima je bila i trudnica, a sve se odvijalo pred dvoje djece.

Svi su prevezeni u bolnicu, a pregledom je utvrđeno da svi imaju prijelome kostiju ruke, šake ili prstiju.

Policija je izvijestila da je sinoć oko 19 sati 66-godišnji muškarac u Splitu drvenom letvom udario 61-godišnjaka, 59-godišnjakinju i 33-godišnju trudnicu u prisutnosti dvoje djece.

Svi sudionici su liječnički obrađeni te je 61-godišnjaku utvrđena teška ozljeda u vidu prijeloma prsta ruke, 59-godišnjakinji prijelom kosti šake i 33-godišnjakinji prijelom ruke, dok su 66-godišnjaku utvrđene lakše tjelesne ozljede u vidu podljeva.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Napao ga susjed

Ozlijeđen muškarac poznat iz događaja 1991. godine

Kako doznaje Dalmatinski portal, ozlijeđeni 61-godišnjak radio je u škveru, a poznat je po tome što je u prosvjedima radnika pred Banovinom 1991. godine golim rukama iščupao mitraljez s transportera JNA. Njega je letvom napao prvi susjed s kojim je u sporu oko parkinga. Škveranin je bio u društvu 59-godišnjakinje i 33-godišnje trudnice s kojom je bilo i dvoje djece.

Pročitajte više