Koprivnica: Policija objavila opis razbojnika i traži pomoć građana

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA Policijska uprava objavila je danas fotorobot i opis troje razbojnika za kojima je raspisana tjeralica zbog jučerašnje pljačke starijeg bračnog para u Rasinji kod Koprivnice i zatražila pomoć građana u potrazi za njima.

Jedan od troje razbojnika je muškarac od oko 30 godina, visok oko 180 centimetara, srednje je tjelesne građe, širokih ramena, srednje tamne puti, duguljasta lica. Nosio je svijetle sive hlače s džepovima na koljenima i tamniju kožnu jaknu, a na glavi crn šešir s malim obodom.

Drugi razbojnik je u dobi od oko 25 godina, visok je oko 175 centimetara, mršav, duguljasta lica, svjetlije puti, odjeven u tamnozelenu jaknu i tamne hlače.

Nepoznata ženska osoba, koja je u nedjelju sudjelovala u razbojstvu u Rasinji, mršava je, u dobi od oko 20 godina, visoka između 165 i 170 centimetara, a na glavi je nosila crvenu vunenu kapu.

Policija poziva građane koji nešto znaju o opisanim razbojnicima da to dojave na broj 92.

Pljačkaši su sinoć oko 19 sati u Rasinji kod Koprivnice orobili bračni par Mariju i Dragutina Vlahovića u obiteljskoj kući i, prijeteći im oružjem, odnijeli određenu količinu novca.

Pročitajte više