Mladić porijeklom iz Hrvatske priznao da je u Milanu ubio 2-godišnjeg sina

Screenshot: Corriere.it

OTKRIVAJU se novi detalji šokantnog ubojstva koje se dogodilo danas u Milanu.

Mladić hrvatskog porijekla, 25-godišnji Alija Hrustic, priznao je da je pretukao svojeg dvogodišnjeg sina, piše Corriere della Sera. Dječačić je pronađen mrtav u stanu u gradskoj četvrti San Siro.

Nije mogao spavati pa je nasmrt pretukao dijete

Hrustic je u priznanju policiji rekao kako nije mogao spavati zbog bolova te je konzumirao hašiš. U naletu bijesa pretukao je vlastito dijete do smrti. Policija je našla dječakovo tijelo koje je bilo puno modrica i rana, a noge su mu bile u povojima.

Kako piše Corriere, Hitna je jutros oko 6 zaprimila dramatičan poziv upomoć. Dječakovi roditelji su u suzama i kroz svađu vikali da im dijete teško diše.

Pobjegao iz stana pa se sakrio u drugi

No kad je policija došla u stan, dječakova majka Silvija Z. optužila je Hrustica za sinovu smrt. Hrustic je za to vrijeme pobjegao i sklonio se u drugom stanu u četvrti Giambellino.

Majka ubijenog dječaka je 23-godišnjakinja, također hrvatskog porijekla, koja ima petero djece te je trudna sa šestim djetetom.

Susjedi su u šoku.

"Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje djece. Uvijek je bila nasmiješena i kulturna. Šokirani smo tragedijom. Dječakova oca nisam već duže vrijeme vidjela. Svoju partnericu je već prije htio tući na ulici pred svima. Htio ju je tući, prije nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo", rekla je jedna susjeda.

Pročitajte više