Obitelji najavio samoubojstvo, a potom ga pronašli u zapaljenom automobilu

NOĆAS je u Belišću, na predjelu Repnjak, uz cestu pronađen zapaljeni automobil, a u njemu ljudski leš, izvijestila je PU osječko-baranjska.

Automobil VW Passat, osječkih oznaka, u vlasništvu 42-godišnjeg Vladimira Kupanovca iz Bistrinaca, pronađen je nešto prije 4 sata, kod belišćanskog mosta. Leš je poslan na obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Od glasnogovornice PU osječko-baranjske doznajemo kako je u 3.15 sati, obitelj stradalog muškarca, policiji dojavila kako je otišao od kuće te kako je najavio da će se ubiti. Policija je odmah krenula u potragu za njim. U 3.47 sati su primili dojavu o zapaljenom automobilu.

Na mjesto događaja su, osim policije, odmah pohitali i vatrogasci i djelatnici hitne pomoći, ali za Kupanovca je već bilo prekasno. Na očevid su izašli i protupožarni inspektori, koji utvrđuju uzrok požara.

Ubio se jer se nije mogao pomiriti s majčinom smrću?

Neslužbeno doznajemo kako je Kupanovac, koji je radio kao učitelj u osnovnoj školi u Belišću, samoubojstvo najavio svom bratu Tihomiru. Poslao mu je SMS poruku, a brat ga je potom odmah nazvao i pokušao ga uzaludno odgovoriti od tog čina.

Prema neslužbenim informacijama, Kupanovac se nikako nije mogao pomiriti sa smrću majke, s kojom je bio jako blizak, a koja je preminula prije nekoliko godina. Ocu je navodno ostavio oproštajno pismo.

I.M.
Foto: Arhiva

Pročitajte više