Predizborni skup HSP-a Karlovačke županije

HSP Karlovačke županije održao je danas u sportskoj dvorani u Karlovcu predizborni skup na kojem je rečeno da je ta stranka jedina u Županiji u svih 18 jedinica lokalne samouprave istaknula samostalne liste, što je čini "najorganiziranijom u Županiji".

Nositelj liste za Županijsku skupštinu Marinko Milčić rekao je da će se HSP boriti protiv droge i svih oblika kriminala, korupcije, nepotizma, sukoba interesa i uhljebljena aparatčika. Zauzimat će se za usmjeravanje svake kune u programe poput Mrežnica - Park prirode, za preispitivanje vjerodostojnosti Studije o utjecaju na okoliš u Vojnom vježbalištu Eugena Kvaternika u Slunju, zatim za realizaciju regionalnog operativnog plana uz privlačenje novca iz fondova EU-a te da svaki odličan učenik ima kvalitetnu stipendiju.

Istaknuo je da će u borbi između kapitala i čovjeka HSP uvijek biti na strani potlačenih.

Pozvao je birače da zaokruživanjem broja 4 za Županijsku skupštinu pokažu da nisu nasjeli na "putujuće predizborne cirkuse i dodvoravanja". "Oni rade kampanju vašim novcem za razmetljiv život vijećnika i njihovih rođaka, a HSP je stranka koja se ni o jednog građanina nije ogrebala jer su HSP-ovci pošteni i časni", istaknuo je Marinko Milčić.

Nositelj HSP-ove liste za karlovačko Gradsko vijeće Igor Horvat predstavio je svoje kandidate na listi, ističući da će u slučaju izborne pobjede njihova politika i političari biti u službi grada i građana, a svaki dužnosnik biran po jedina dva kriterija - stručnosti i moralu. Najavio je da će u slučaju izborne pobjede sve gradske tvrtke učinkovitije reorganizirati.

(Hina) vhor yln

Pročitajte više