Riječki diler pao sa 140 grama heroina



SINOĆ oko 21:10 sati u Ulici Vere Bratonje u Rijeci policija je zaustavila osobni automobil marke VW riječkih registracija kojim je upravljao 35-godišnji muškarac. U automobilu je pronađeno 140 grama heroina.

Droga je oduzeta, te je istragom utvrđeno da je 35-godišnji Riječanin heroin posjedovao zbog daljnje prodaje na području Primorsko-goranske županije. Vrijednost pronađene droge na tržištu je najmanje 70.000 kuna.

Najčešća ulična doza koja se prodaje krajnjim konzumentima je u količini od oko 0,20 grama, pa bi se tako iz zaplijenjenog heroina moglo sačiniti najmanje 700 doza. Za napomenuti je kako cijena jedne ovakve doze na crnom tržištu iznosi 100,00 kuna.

Policija je također priopćila da je u zadnje vrijeme primijećen nedostatak heroina na crnom tržištu Primorsko-goranske županije zbog čega se cijena jednog grama penje i do 800 kuna! "Ova zapljena je još jedno upozorenje dilerima i dokaz kontinuiranog policijskog postupanjima policijskih službenika Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske", poručuju iz policije.

 

Pročitajte više