U Splitu lopata samo za Kerumove projekte: Radovi na kružnom toku zatvorili Gundulićevu ulicu

KAD SE u Splitu vidi lopata, treba prvo pogledati ima li Kerum koji objekt u blizini. Radovi na kružnom toku, koji se već mjesec dana obavljaju na križanju Mažuranićevog šetališta te Gundulićeve i ulice Domovinskog rata, danas su ušli u novu fazu. Zatvoreno je zadnjih sto metara Gundulićeve, od križanja sa Sukojišanskom, što je stvorilo poprilične probleme u prometu.

Radovi će očito potrajati, jer je na terenu teška mehanizacija izrovala par "mjesečevih kratera" za polaganje infrastrukture. Već su izgrađene nove pješačke staze, nova regulacija prometa u centru Splita pomalo se nazire...

Projekt Periska

Da ne bi bilo nikakve sumnje da se opet radi o projektu vezanom uz gradonačelnika Keruma, fotografirali smo lopatu "usnimljenu" prekoputa njegovog dućana u objektu Periska, u kojem se nalazi i sjedište poslovnog carstva Fani Horvat. Periska bi se uskoro trebala pretvoriti u lijepi neboder sa pratećim objektima, a da sve bude kako dolikuje, pobrinut će se Grad Split financiranjem radova na uređenju kružnog toka.

Pročitajte više