Lexusov "nevidljivi vrt"

LEXUS-ov dizajnerski izričaj koncentriran oko pojma "L-Finesse" pobliže će moći upoznati i posjetitelji najvećeg svjetskog sajma dizajna koji se polovicom travnja održava u Milanu.

Punim imenom "Salone Internazionale del Mobile di Milano” okuplja vodeće svjetske tvrtke i dizajnere s područja namještaja, ali i pratećih područja poput svjetlosne tehnologije i sličnoga. Sajam se održava na površini od 205.217 četvornih metara na kojem će izlagati gotovo dvije tisuće izlagača iz više od 30 zemalja svijeta. 

"Lexus L-finesse? Invisible Garden" je izložba koja će definitivno obilježiti milanski tjedan dizajna (18-22 travnja) i vizualno zaokupiti većinu od četvrt milijuna očekivanih posjetitelja.

Predstavljajući sinergiju tehnologije, modernog izraza i vrhunskog dizajna Lexus prikazuje "L-Finesse" u potpuno novom obliku. Treće izdanje Lexusove izložbe vodi Kumiko Inui, arhitektica koja je slavu stekla uređenjem brojnih ekskluzivnih poslovnih prostora, a napose fasada.

Naravno, prilika će biti iskorištena i da se publika upozna s Lexusovim automobila.U prvom je planu Lexus 600h, prva limuzina visoke klase pokretana hibridnim pogonom.  

M.N.

Pročitajte više